Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمود دیانتی رئیس شبکه پایش هواشناسی سیستان و بلوچستان در گفتگو با خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از زاهدان ،گفت : در این مدت شهر‌های بردسکن در خراسان رضوی با ۸۷.۴ میلی متر و شهر زیرکوه در خراسان جنوبی با ۶۰.۹ میلی متر باران، نخستین و دومین شهر‌های پرباران کشور در روز گذشته بودند.

وی ادامه داد: علاوه بر نیکشهر، ۱۴ ایستگاه هواشناسی و بارانسنجی استان در مدت فعالیت این سامانه بارش‌های بیش از ۵۰ میلی‌متر ثبت کردند که این موضوع سبب طغیان برخی رودخانه‌های محلی و آبگرفتگی معابر در برخی شهر‌ها و روستا‌های استان شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس شبکه پایش هواشناسی سیستان و بلوچستان تصریح کرد: در مجموع از حدود ۱۵۰ ایستگاه سطح استان بارندگی گزارش که نشان دهنده وسعت قابل توجه فعالیت سامانه بارشی در استان است به طوریکه تمام شهرستان‌ها و شهر‌های استان را تحت تاثیر قرار داد.

دیانتی افزود: همانطور که انتظار می‌رفت هسته فعالیت سامانه بارشی در نیمه جنوبی استان بود و به طور مشخص شهرستان‌های نیکشهر، فنوج، قصرقند، سرباز و برخی نقاط شمال استان بیشترین دریافت بارش از این سامانه را به خود اختصاص دادند.

وی اضافه کرد: در نواحی مرکزی استان نیز بارش‌های قابل توجهی دریافت شد به طوریکه در شهر ایرانشهر و برخی روستا‌های اطراف آن بیش از ۴۰ میلی متر باران بارید.

رئیس شبکه پایش هواشناسی سیستان و بلوچستان در ادامه به آخرین وضعیت این سامانه بارشی اشاره کرد و گفت: سامانه پس از فعالیت مطلوب و وقوع بارش‌های سنگین در اکثر نواحی استان، شب گذشته از مرز‌های شرقی کشور خارج شد و فعالیت خود را در آن سوی مرز ادامه داد.

انتهای پیام/پ

بارش باران در سیستان و بلوچستان

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: هواشناسی بارش باران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۴۵۴۹۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم بارش بهاری در اصفهان / هوا خنک‌تر می‌شود

کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان با اشاره به تداوم هشدار زرد از بارش رگبار بهاری در نواحی غربی و شمالی استان و مخاطرات ناشی از فعالیت سامانه ناپایدار همرفتی به ویژه وزش باد شدید خبر داد.

مینا معتمدی در گفت‌وگو با خبرنگار ایمنا، درباره پیش‌بینی وضعیت جوی هوای استان اصفهان، اظهار کرد: بررسی نقشه‌های هواشناسی بیانگر گذر و فعالیت سامانه ناپایدار طی امروز و فردا بر روی استان است.

وی افزود: بر این اساس طی دو روز وضعیت جوی در بیشتر مناطق به صورت قسمتی ابری، گاهی افزایش ابر و وزش باد به نسبت شدید تا شدید و تندباد لحظه‌ای در برخی نواحی مستعد شرقی احتمال گردوخاک محلی پیش‌بینی می‌شود.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان ادامه داد: امروز بارش رگبار بهاری در نواحی غربی و شمالی استان مورد انتظار است که مخاطرات ناشی از فعالیت این سامانه به ویژه وزش باد شدید طی هشدارهایی اطلاع‌رسانی شده است.

وی تصریح کرد: فعالیت این سامانه طی روزهای پنجشنبه و جمعه هفته جاری در بیشتر مناطق به صورت صاف تا قسمتی ابری، گاهی وزش باد خواهد بود. همچنین تنش دمایی همراه با کاهش دما برای بامداد روز پنجشنبه به ویژه در باغات در نواحی غربی استان پیش‌بینی می‌شود.

معتمدی درباره صدور هشدار زرد هواشناسی با ورود سامانه ناپایدار همرفتی، رطوبت اندک و اوج فعالیت همراه با وزش باد از بعدازظهر روز گذشته تا اواخر وقت چهارشنبه نوزدهم اردیبهشت در استان، تصریح کرد: فعالیت این سامانه با وزش باد به نسبت شدید تا شدید، طوفان لحظه‌ای، بارش رگبار بهاری، مه آلودگی در اواخر وقت و اوایل روز بارش موقت تگرگ در نواحی مستعد، رعدوبرق و صاعقه مورد انتظار است.

وی گفت: طی این مدت تمام مناطق استان به ویژه اصفهان، آران و بیدگل، اردستان، اسلام‌آباد موگویی، انارک، بویین میاندشت، سمیرم، چادگان، فرودگاه اصفهان، خمینی‌شهر، خوانسار، خوروبیابانک، شاهین‌شهر و میمه، فریدن (داران)، دهاقان، لنجان، زواره، نائین، نجف‌آباد، مورچه خورت، نطنز، گلپایگان، کوهپایه، کبوترآباد، کاشان، دهق، شهرضا، فلاورجان، مبارکه، مهاباد، نائین و ورزنه تحت تأثیر سامانه است.

کارشناس اداره کل هواشناسی استان اصفهان اظهار کرد: احتمال سقوط از ارتفاع و قطع درختان فرسوده، احتمال ریزش ساختمان‌های سست، خسارت سازه‌های موقت و صنایع کشاورزی، کاهش دید و اختلال در تردد شهری و روستایی، جاری شدن رواناب و اختلال در تردد در سطح جاده‌ها و معابر شهری، سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی و مسیل‌ها از مخاطرات این سامانه است.

وی ادامه داد: احتیاط در سفرهای بین شهری، نداشتن توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها، خودداری از عبور یا توقف در بستر و حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌های فصلی، ممنوعیت فعالیت‌های کوهنوردی و گردشگری، اطمینان از استحکام سازه‌های موقت، نداشتن اتراق در زیر ساختمان‌های نیمه ساز و درختان فرسوده، تمهیدات لازم جهت حفظ صنعت کشاورزی و دامداری توصیه می‌شود.

معتمدی با بیان اینکه کمینه دمای هوا طی ۲۴ ساعت آینده در بیشتر مناطق استان یک تا سه درجه کاهش خواهد داشت، افزود: بیشینه دمای هوای کلان‌شهر اصفهان در گرم‌ترین ساعات امروز به درجه ۲۴ سانتی‌گراد و کمینه آن بامداد فردا به ۱۰ درجه سانتی‌گراد می‌رسد.

وی خاطرنشان کرد: خوروبیابانک با دمای ۳۲ درجه سانتی‌گراد و بویین میاندشت با دمای دو درجه سانتی‌گراد به ترتیب گرم‌ترین و خنک‌ترین مناطق استان هستند.

کد خبر 751493

دیگر خبرها

  • تداوم بارش بهاری در اصفهان / هوا خنک‌تر می‌شود
  • «سلین» دومین نقطه پربارش کشور در شبانه‌روز گذشته
  • تداوم بارش باران تا روز جمعه در آذربایجان شرقی
  • میزان بارندگی امروز در چهارمحال‌ و بختیاری اعلام شد
  • استان های غرب، شمال غرب، شمال و شمال شرق کشور بارانی می شوند
  • سامانه بارشی جدید در راه کردستان است
  • میزان بارش باران در ۷۲ ساعت گذشته خراسان جنوبی اعلام شد
  • میزان بارش‌های روز گذشته در خراسان شمالی اعلام شد
  • بارش باران اخیر در پاوه از مرز ۱۰۰۰ میلی‌متر گذشت
  • شوط پربارش‌ترین شهر آذربایجان‌غربی در ۲۴ ساعت گذشته بود