Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: در شبانه روز گذشته فعالیت سامانه بارشی در استان به اوج خود رسید و از حداقل 18 نقطه استان بارش های بیش از 50 میلی متر گزارش شد.

محسن حیدری امروز در گفت‌وگو با خبرنگار فارس در زاهدان اظهار کرد: همانطور که انتظار می رفت فعالیت سامانه بارشی یک شنبه شب به اوج خود رسید و از حداقل 130 ایستگاه هواشناسی و بارانسنجی استان گزارش بارندگی دریافت شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه بیشینه بارش های این سامانه تا صبح امروز با میزان 89.4 میلی متر مربوط به «چانف» نیکشهر بوده است، افزود: پس از نیکشهر از ایستگاه های «ساربوگ» قصرقند 78، «درودی نرون» خاش 71.5، «پیپ» نیکشهر 67، شهر چابهار 64 «همت آباد کورین»، زاهدان63، «توتان» نیکشهر 62.5، بنت» نیکشهر 61، «دستگرد» نیکشهر 60 و «میرآباد» زاهدان 58.5 میلی متر باران گزارش شده است.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: از حداقل 18 نقطه استان در شهرستان های قصرقند، خاش، چابهار، نیکشهر، ایرانشهر و زاهدان بارش بیش از 50 میلی متر گزارش شده است. همچنین میزان بارندگی 46 ایستگاه استان بین 20 تا 50 میلی متر بوده است.

حیدری بارش های شدید در نواحی ساحلی استان اشاره کرد و گفت: تا صبح امروز در 15 ایستگاه هواشناسی و بارانسنجی در شهرستان های ساحلی استان بارندگی ثبت شده است که بیشترین مقدار با میزان 64.2 میلی مترمربوط به شهر چابهار بوده است.

 وی ادامه داد: بر اساس خروجی نقشه های پیش یابی و مدل های جوی همچنان شرایط برای بارش رگبار باران، رعدوبرق، بادشدید و گردوخاک در استان فراهم است اما پیک بارش ها را چشت سر گذاشته ایم.

غلظت ذرات غبار در هوای زابل به 7 برابر حد مجاز رسید

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: وزش باد شدید همراه با نفوذ گردوغبار گسترده از نواحی جنوب به شمال استان سبب شد تا غلظت ذرات معلق در هوای  زابل به 1103 میکروگرم بر مترمکعب معادل 7 برابر حد مجاز برسد.

محسن حیدری افزود: تا ساعت 13:30 امروز بیشینه سرعت وزش باد در زابل به 65 کیلومتر بر ساعت رسیده است که انتظار می رود در ادامه روز بر سرعت وزش باد افزوده شود.

وی تصریح کرد: هم اکنون شعاع دید افقی در محدوده فرودگاه زابل 3500 متر است که پیش بینی می شود با تشدید سرعت وزش باد، شعاع دید افقی از این کمتر نیز شود.

عضو ستاد مدیریت بحران سیستان و بلوچستان اضافه کرد: هم اکنون وزش باد شدید در زاهدان و برخی نواحی مرکزی استان نیز در جریان است که بر اساس خروجی نقشه های پیش یابی و مدل های جوی پیش بینی می شود بیشینه سرعت وزش باد امروز استان به حدود 100 کیلومتر بر ساعت برسد.

انتهای پیام/3139

منبع: فارس

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان بارش هواشناسی زاهدان سیستان و بلوچستان سرعت وزش باد میلی متر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۵۹۶۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بارش‌های سیل‌آسا در سیستان و بلوچستان 21 رکورد جدید ثبت کرد

 معاون اداره‌کل هواشناسی سیستان و بلوچستان گفت: در سامانه بارشی رخ داده در اواخر فروردین، ۲۱ رکورد جدید بارشی در استان ثبت و حدود ۴۰ درصد بارش یک ساله زراعی دریافت شد.

اله‌بخش ریگی در گفت‌وگو با تسنیم، اظهار داشت: لزوم توجه به پیوست‌های اقلیمی برای دولت و بخش خصوصی که در حال سرمایه‌‌گذاری در منطقه است احساس می ‌شود.

معاون اداره‌کل هواشناسی سیستان و بلوچستان، گفت: در سامانه بارشی رخ داده در اواخر فروردین‌ماه، 21 رکورد جدید بارشی در استان ثبت و حدود 40 درصد بارش یک ساله زراعی دریافت شد. علاوه بر شهرهای ساحلی، شهرهای مرکزی استان نیز رکوردهای بارشی ثبت کردند. بیشترین بارش در مناطق ساحلی استان در کنارک و زرآباد ثبت شد.

وی با اشاره به ویژگی‌های اقتصادی و اجتماعی مناطق تحت تاثیر سیل، گفت: بیشتر آنها از کشاورزی و صیادی و باغات موز در مناطقی مانند زرآباد امرار معاش می‌‌کنند. بارش‌های اخیر برای فعالیت‌‌های تجاری و گردشگری منطقه مشکل‌‌زا شد.

ریگی تاکید کرد: با توجه به تجربه سیل اخیر، لزوم توجه به پیوست‌‌های اقلیمی برای دولت و بخش خصوصی که در حال سرمایه‌گذاری در منطقه است احساس می‌‌شود چرا که با استفاده از پیوست‌‌های اقلیمی می‌‌توان تهدیدهای ناشی از مخاطرات و بلایای طبیعی را کنترل و مدیریت کرد. در این شرایط لزوم احداث سایت رادار در منطقه نیز احساس می‌شود.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • ثبت ۲۱ رکورد جدید در پی بارش‌های سیل‌آسای سیستان و بلوچستان
  • بارش‌های سیل‌آسا در سیستان و بلوچستان 21 رکورد جدید ثبت کرد
  • «سلین» دومین نقطه پربارش کشور در شبانه‌روز گذشته
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز سه‌شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • تداوم بارش باران تا روز جمعه در آذربایجان شرقی
  • ۵.۷ میلی‌متر باران در لرستان بارید
  • شاخص آلودگی هوای اصفهان امروز دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۳ + آخرین وضعیت
  • پیش‌بینی بارش باران در قم
  • رنجش شهروندان زابلی از پس زدگی آب فاضلاب در معابر + تصاویر
  • میزان بارش باران در ۷۲ ساعت گذشته خراسان جنوبی اعلام شد