Web Analytics Made Easy - Statcounter

محمد دلمرادی دوشنبه شب در گفت‌وگو باخبرنگار ایرنا اظهارداشت: بر اثر این بارش‌ها تاکنون ٢٥ میلیون مترمکعب در سد زیردان چابهار، ١٧ میلیون مترمکعب در سد پیشین سرباز و ٢ میلیون مترمکعب در سد خیرآباد نیکشهر ذخیره شد.

وی بیان کرد: بر اثر بارش و سیلاب در جنوب سیستان و بلوچستان سد خیرآباد شهرستان نیکشهر برای دومین بار در چند ماه اخیر سر ریز کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

سرپرست شرکت آب منطقه‌ای سیستان و بلوچستان گفت: از مجموع ۲۲ سد در دست بهره‌برداری در این استان هفت سد مخزنی و ۱۵ سد تغذیه‌ای است.
وی اظهارداشت: مهمترین سدهای در دست ساخت سیستان و بلوچستان شامل سد مخزنی کهیر(کنارک) با حجم ۳۱۴ میلیون متر مکعب، سد تغذیه‌ای گوهرکوه(خاش) با حجم ۱۰ میلیون متر مکعب و سد شهری کور (مهرستان) با حجم ۱۰۳ میلیون متر مکعب است.
دلمرادی خاطر نشان کرد: با ساخت این سدها ظرفیت ذخیره سازی سدهای سیستان و بلوچستان به ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون متر مکعب افزایش خواهد یافت.

به گفته مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان فعالیت سامانه بارشی در شبانه روز گذشته در این استان به اوج خود رسید بطوریکه تنها در دهستان چانف از توابع بخش لاشار نیکشهر ۸۹ میلی‌متر باران بارید.

محسن حیدری اظهارداشت: همانطور که انتظار می‌رفت سامانه بارشی یکشنبه شب به اوج خود رسید و از حداقل ۱۳۰ ایستگاه هواشناسی و باران‌سنجی سیستان وبلوچستان گزارش بارندگی دریافت شد.
وی با بیان اینکه بیشینه بارش‌های این سامانه تا صبح امروز با ۸۹.۴ میلی‌متر مربوط به «چانف» نیکشهر بوده است، افزود: پس از نیکشهر از ایستگاه‌های «ساربوگ» قصرقند ۷۸، «درودی نرون» خاش ۷۱.۵، «پیپ» نیکشهر ۶۷، «همت آباد کورین» زاهدان۶۳، «توتان» نیکشهر ۶۲.۵، بنت» نیکشهر ۶۱، «دستگرد» نیکشهر ۶۰ و «میرآباد» زاهدان ۵۸.۵ میلی‌متر باران گزارش شده است.

مدیرکل هواشناسی سیستان و بلوچستان ادامه داد: حداقل از ۱۸ نقطه استان در شهرستان‌های قصرقند، خاش، چابهار، نیکشهر، ایرانشهر و زاهدان بارش بیش‌از ۵۰ میلی‌متر گزارش شده است.

وی ادامه داد: همچنین میزان بارندگی در ۴۶ ایستگاه سیستان و بلوچستان بین ۲۰ تا ۵۰ میلی‌متر بوده است.
حیدری به بارش‌های شدید در نواحی ساحلی سیستان و بلوچستان اشاره کرد و گفت: تا صبح امروز در ۱۵ ایستگاه هواشناسی و بارانسنجی در شهرستان‌های ساحلی استان بارندگی ثبت شده که بیشترین مقدار با ۶۴.۲ میلی‌متر مربوط به شهر چابهار بوده است.
 وی ادامه داد: بر اساس خروجی نقشه‌های پیش‌یابی و مدل‌های جوی همچنان شرایط برای بارش رگبار باران، رعدوبرق، بادشدید و گردوخاک در سیستان و بلوچستان فراهم است اما پیک بارش‌ها را پست سر گذاشته‌ایم.

برچسب‌ها سیستان و بلوچستان بارش باران شرکت آب منطقه ای سیل پروندهٔ خبری بارندگی و سیل در سیستان و بلوچستان

منبع: ایرنا

کلیدواژه: سیستان و بلوچستان بارش باران شرکت آب منطقه ای سیل سیستان و بلوچستان بارش باران شرکت آب منطقه ای سیل سیستان و بلوچستان میلیون متر مکعب میلیون مترمکعب میلی متر

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۷۳۵۹۸۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سهم ناچیز سدهای خراسان شمالی از بارش‌ها/ آب ذخیره کمتر شد

معاون آب منطقه‌ای خراسان شمالی با تاکید بر اینکه سهم سدهای استان از بارش اخیر ناچیز بوده است، گفت: میزان ذخیره آب به نسبت مدت مشابه سال قبل کمتر شده است.

به گزارش خبرگزاری ایمنا به نقل از روابط عمومی آب منطقه‌ای خراسان شمالی، وحید واسطه اظهار کرد: بارندگی اخیر در این استان تأثیر چندانی بر ذخایر سدها نداشته و در مجموع ۵۱۰ هزار متر مکعب آب وارد سدهای استان شده است.

وی افزود: بیشتر روان‌آب ایجاد شده بر اثر بارندگی در مناطق خارج از حوضه آبریز سدها بود و در سایر بخش‌ها نیز بارندگی روی داده در استان به صورت ملایم بوده است.

معاون حفاظت و بهره برداری شرکت آب منطقه‌ای خراسان شمالی خاطرنشان کرد: با وجود بارش‌های بهاره در استان، میزان بارندگی از ابتدای سال آبی تا کنون بر اساس اطلاعات ثبت شده در ایستگاه‌های شرکت آب منطقه‌ای، حدود ۲۱۰ میلی‌متر بوده که در مقایسه با بارندگی میانگین بلند مدت استان که حدود ۲۲۰ میلی‌متر بوده، حدود ۴ درصد کمتر است.

واسطه ادامه داد: بارندگی‌ها از ابتدای سال جاری رشد مناسبی نسبت سال قبل داشته که در حوزه نیاز اراضی کشاورزی استان مؤثر بوده است.

وی با اشاره به شرایط نامساعد ذخایر سدهای استان با توجه به کم بارشی طی چند سال اخیر، تصریح کرد: در شرایط کنونی ۲۲ درصد حجم مخازن سدهای استان آب دارد و ۷۸ درصد این مخازن خالی است.

وی تصریح کرد: این مقدار ذخیره آب در مقایسه با زمان مشابه در سال گذشته نیز کمتر است که این شرایط، ضرورت توجه بیشتر به مدیریت مصرف را خاطرنشان می‌سازد.

کد خبر 751183

دیگر خبرها

  • سهم ناچیز سدهای خراسان شمالی از بارش‌ها/ آب ذخیره کمتر شد
  • حجم ذخیره آب مخازن سدهای استان کردستان به ۷۲ درصد رسید
  • حجم ذخیره آب مخازن سدهای کردستان به ۷۲ درصد رسید
  • ذخیره کنونی سدهای کرمانشاه ۸۷۳.۵ میلیون مترمکعب است
  • حجم ذخیره آب سد رئیس‌علی دلواری به ۵۳ درصد رسید
  • بیش از ۱.۷ میلیارد مترمکعب آورد سدهای استان کرمانشاه
  • ۶۵ درصد ظرفیت سدهای کرمانشاه پُر شد
  • آبگیری ۸۱ درصد کل مخازن سدهای خوزستان
  • ذخیره‌سازی ۲۵ میلیون مترمکعب آب باران در سدهای بوشهر
  • ذخیره سازی پنج میلیون متر مکعبی رواناب در سدهای مخزنی خراسان جنوبی